Je bent hier: Kos » Over Kos » Bezienswaardigheden Kos » Kos waterpark

Kos waterpark (Lido Waterpark)

De bouw van het Lido Waterpark, het waterpark van Kos, startte in de zomer van 2004 en was een jaar later, in de zomer van 2005 klaar. Het park neemt een terrein van 75.000 vierkante meter in beslag en is een van de grote waterparken van Griekenland.

Het Lido Waterpark is gevestigd in de Mastichari buurt, bijna in het midden van het eiland. De afstand tot de luchthaven bedraagt 5 kilometer en die tot Kos stad 25 kilometer.

Het waterpark is uitgerust met attracties en glijbanen die voldoen aan de Europese standaarden en zijn gerichten op leeftijden tussen 5 en 55 jaar. Met de uitstekende faciliteiten heeft het park het vermogen het iedere gast naar zijn (of haar) wens te maken.

Het park neemt een terrein van 75.000 vierkante meter in beslag en is een van de grote waterparken van Griekenland Lido Waterpark

Eten & Attracties

Heb je honger gekregen aan het einde van de dag? Geen probleem! In het Kos waterpark kun je eten bij een “self service”-restaurant, een snackbar, een Tropical Bar en een speciale kinderbar, allemaal bedoeld om aan elke wens te kunnen voldoen.

De attracties zijn onder meer de Gigantic Wave Pool, het grote en magische interactieve spel en voor wie zich nog steeds kind voelt: the Lazy River, het kinderbad, het volwassenenbad met de mogelijkheid voor waterpolo en andere spellen.

De glijbanen

  • The Black Hole (het zwarte gat)
  • The crazy river (de gestoorde rivier)
  • The giant slide (de reusachtige glijbaan)
  • The kamikaze (de kamikaze)
  • De Multi lane (multiglijbaan)
  • The Hydrotube (de waterbuis)
  • The spacebowl (de ruimtecup
  • Family slide (familieglijbaan)
Een van de glijbanen in Kos Waterpark, ook wel Lido Waterpark genoemd Een kinderglijbaan in het Lido Waterpark Kos

Het bovenstaande –en veel meer- worden omgeven door een tuin met rotsen. Al deze elementen samen maken het een uniek en amuserend park voor meer dan 3000 gasten.

Boek een vakantie

Een vakantie naar Kos kan bijvoorbeeld geboekt worden via de onderstaande (online) reisbureau's:

PalmboomSunweb
Super verzorgde vakanties naar Kos

FerioFerio
Voordelig op reis naar Kos

Arke.nlArke
Zonvakanties naar Griekenland, Kos

BeachmastersBeachmasters
Jongerenreizen naar Kos

Of maak gebruik van onze vakantietool om makkelijk en snel reizen te vergelijken!