Je bent hier: Kos » Vakantie Kos » Autoverhuur Kos

Autoverhuur Kos

Als u een huurauto in Kos zoekt, kun je erop vertrouwen dat wij de beste selectie tegen de laagste prijs hebben op het gebied van autoverhuur in Kos!

Goedkope autohuur in Kos

Goedkoop een auto huren voor uw vakantie op Kos? Met het beste en actuele aanbod van autoverhuur in Kos kun je altijd een auto huren die op jouw wensen en behoeftes is aangepast. Zowel voor de zakelijke reiziger of als u op vakantie bent, de partners van IloveKos bieden altijd goedkoop autoverhuur in Kos aan.

Autohuur in Kos is goedkoop, snel en handig online te regelen. O.a. Hetrz, Avis en HolidayCars.com bieden on line autohuur in Kos aan.

Kos per auto

Het zonovergoten en populaire eiland Kos is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Griekenland. Kos wordt omgeven door smetteloze stranden en het kristalheldere water van de Middellandse Zee en is een fantastische plaats om heerlijk in de zon te relaxen. Er zijn diverse plaatsen die gekozen kunnen worden als vakantiebestemming: De hoofdstad Kos is het drukst bezocht door zowel families als jongeren, maar ook Kardamena, Tigaki, Kefalos en Mastichari zijn heerlijke plaatsen om een gevarieerde zonvakantie te houden. Het vliegveld ligt in het plaatsje Andimachia, midden op het eiland. Omdat Kos geen groot eiland is, kost rijden naar een hotel altijd minder dan een uurtje tijd. Autohuur in Kos is een goedkope manier om dit schitterende eiland in uw eigen tempo te verkennen.

Autorijden op Kos In Kos-Stad kunt u parkeren bij de haven voor veerboten.

Uiteraard zijn sommige van de hoofdattracties van Kos de schitterende stranden. Huur een auto in Kos en u kunt het eiland in uw eigen tempo verkennen en verborgen grotten, verlaten dorpjes en rustige stranden ontdekken. Vele badplaatsen bieden watersport- en strandactiviteiten van jetskieen tot parasailing.

Autorijden op Kos is makkelijk en zeer plezierig. De hoofdweg loopt dwars over het eiland en is goed onderhouden. Let alleen goed op de grote aantallen brommers die u links en rechts zullen inhalen. Op de kleinere wegen kunt u vee, scherfkatten of mensen op de weg tegenkomen, rij daar voorzichtig. Als een tegenligger met zijn lichten knippert betekent dat dat hij gaat inhalen. Hij verwacht dat u hem ruimte zult geven!

In Kos-Stad kunt u parkeren bij de haven voor veerboten, aan de boulevard, niet ver van het kasteel. De binnenstad is binnen 5 minutenloopafstand te bereiken. In het centrum kunt u ook parkeren, maar vaak slechts voor een beperkte tijd.

Goedkoop autohuren in Kos?

Wil je goedkoop een auto huren in Kos-stad ? Onderstaande partners bieden autoverhuur in Kos-stad aan:

AlamoAlamo
Wereldwijde autoverhuur

CardelMarCardelMar
Goedkoop autoverhuur wereldwijd

EbookersEbookers
Compleet overzicht aan autohuur over de hele wereld.

WorldticketcenterWorldticketcenter
Elke reis, zo geregeld!

Boek een vakantie

Een vakantie naar Kos kan bijvoorbeeld geboekt worden via de onderstaande (online) reisbureau's:

PalmboomSunweb
Super verzorgde vakanties naar Kos

FerioFerio
Voordelig op reis naar Kos

Arke.nlArke
Zonvakanties naar Griekenland, Kos

BeachmastersBeachmasters
Jongerenreizen naar Kos

Of maak gebruik van onze vakantietool om makkelijk en snel reizen te vergelijken!